Sziasztok!

Szeretnénk hivatalosan is bejelenteni hogy a tegnapi utolsó fellépésünkkel lezárult egy korszak az együttes történetében.  Cikk folytatásához kattincs a bővebben gombra! 


A 11 év közös munka, rengeteg fellépés, sok sok kilóméter, megannyi élmény után az együttes Gábor nélkül folytatja zenei pályafutását.

Senki ne gondoljon rosszra, mint tudjátok a barátságunk a színpad előtt is már jóval korábban kezdődött és a színpad után is ugyanúgy fog működni, mint eddig! :)

Mind kettőnk nagy örömére Gábornak úgy alakult az élete, hogy a vállalkozása már teljes embert igényel, így egy döntést kellett meghoznunk, hogy a későbbiek során se a csapat ,se a vállalkozása sikerét ne befolyásolja.

A Tajtiboy együttes továbbra is szárnyalni fog az új billentyűssel Fórízs Barnabás személyében, aki gyermek kora óta a szakma szerelmese!

(Szeretném megköszönni drága testvérem, hogy kitartóan helyt álltál mellettem ebben a hosszú hosszú időszakban, mind ezt egy vita nélkül :) és főleg azt hogy hittél bennem az elején, mikor elindultunk anno magam sem gondoltam volna, hogy majd végig szárnyaljuk szó szerint az egész világot azzal, amit tiszta szívből boldogan csinálunk és ezzel sok sok örömöt okozunk ennyi kedves embernek és viszonzásként hihetetlen sok szeretetet kapunk! 
Itt is kívánok neked sok sok szerencsét és boldogságot az életben! Köszönöm Gábor! )

Az együttes jövő tavasztól vállal majd fellépéseket az új felállásban, hiszen rengeteg munka gyakorlás és felkészülés vár ránk Barnabással! 
Nemsokára megismerhetitek őt is.

Köszönjük mindazoknak, akik eddig is velünk voltak és támogattak minket, reméljük az új formációnak is töretlen sikere lesz a jövőben!????